Offerte
U wilt geen scherpe aanbieding om daarna tegen veel meerkosten aan te lopen. Een offerte die in eerste instantie goed leek, blijkt dan achteraf helemaal niet zo interessant. Van ons krijgt u altijd een realistische offerte met duidelijke kosten, doorlooptijd en specificaties. Wilt u een offerte aanvragen, neem dan svp contact met ons op.  

Uitvoering
Bij (ver)bouw en renovatie zijn verschillende partijen betrokken. U wilt niet met “de baas” afspraken maken en daarna allerlei contactpersonen krijgen. U moet dan maar afwachten wat de kwaliteit van hun werk is. Bij ons is de persoon die uw offerte maakt ook de projectleider en (deels) uitvoerder. U bent dus zeker van een soepel verloop van uw project. Wilt u hierover meer weten, neem dan svp contact met ons op.  
    
Communicatie
Uw verbouwing of renovatie is belangrijk en u wilt dan ook geen standaard resultaat. Het project moet volledig afgestemd zijn op uw wensen en eisen. Dat is precies de reden waarom wij van ons werk houden; samen met u willen wij mooie resultaten bereiken! Goede communicatie en duidelijke afspraken zijn hierbij doorslaggevend. U wilt immers niet afwachten of het uiteindelijke resultaat overeenkomt met uw verwachtingen, u wilt het zeker weten. Op dit punt worden onze mensen zorgvuldig geselecteerd. Wij werken dan ook niet met niet Nederlandssprekende medewerkers of onderaannemers. Wilt u hierover meer informatie, neem dan svp contact met ons op.  

Verder voor u nog belangrijk:

  • Indien mogelijk gebruiken wij duurzame materialen (zoals fck hout);
  • Aangesloten bij een erkende branche organisatie;
  • Samenwerking met volledig op elkaar ingewerkte partners;
  • Resultaat & prettige samenwerking gaan bij ons hand in hand!
Visser Bouw & Renovatie

Visser Bouw & Renovatie